Followers

Tuesday, January 1

"A New day Has Come". Hello 2013 !

Assalamualaikum !

Sebelum saya memulakan perbicaraan pada hari ini, terlebih dahulu saya ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru 2013 ! (amboii, indah bahasa gulana aku hari ini. haha) semangat tahun baru katakan. berbahasa baku macam nak berpidato ! sopan santun itu kan amalan mulia. aku memang sangat bersopan santun. haha

Baiklah, kita sudahpun berjumpa hari pertama dalam tahun 2013. dan dalam masa beberapa jam kita akan masuk pada hari kedua. how time flies kan. cepat betul dah nak masuk second day of 2013. apabila tahun baru nie, topik yang hangat diperbualkan mestilah azam tahun baru ataupun dalam omputeh-nya kita panggil New Year Resolution gitewww.

Well, untuk tahun baru nie aku dah sediakan pelbagai azam. entah dapat ke idok capai itu tengoklah rezeki kita. of course, the most important thing kita nak yang lagi better untuk masa hadapan. siapa nak masa depan yang buruk. orang tak berwawasan 2020 je akan berfikir sedemikian rupa. apa-apa pun kita buat yang terbaik demi masa hadapan. insyaAllah a bright future will be upon us.

Saya doakan yang terbaik untuk anda semua pada masa hadapan. Mohon ampun dan maaf dari hujung rambut sampai hujung jika ada terkasar bahasa mahupun tercuit. Saya hanyalah insan kerdil di dunia ini yang tidak lari daripada kesilapan. HAPPY NEW YEAR !!! :*





"A New Day Has Come"

I was waiting for so long
For a miracle to come
Everyone told me to be strong
Hold on and don't shed a tear

Through the darkness and good times
I knew I'd make it through
And the world thought I'd had it all
But I was waiting for you

[Pre-CHORUS:]
Hush now I see a light in the sky
Oh it's almost blinding me
I can't believe I've been touched by an angel with love

Let the rain come down and wash away my tears
Let it fill my soul and drown my fears
Let it shatter the walls for a new sun
A new day has come

When it was dark now there's light
Where there was pain now's there's joy
Where there was weakness I found my strength
All in the eyes of a boy

[Pre-CHORUS]

[CHORUS x2]

Hush now I see a light in your eyes
All in the eyes of a boy

I can't believe I've been touched by an angel with love [x2]

Hush now
A new day


Lyric taken from azlyrics.com



2 comments:

Eazy Izzuddin said...

hey hey hey ...
happy new year
xD

Asyraf Arif said...

happy new year to you eazy ! :D